Politica de confidentialitate


 Confidentialitatea dvs. este important pentru noi. Irene’s World, in calitatea sa de autor, proprietar, administrator al www.irenes-world.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

 In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Irene’s World in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

1. pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;

2. pentru a va prelua si confirma comenzile pe care le-ati achizitionat in sistem online si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste comenzi;

3. transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing; Irene’s World poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale.