POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Această Politică de Confidentialitate definește modul în care noi,  IRENES WORLD, colectăm, stocăm și utilizăm datele dvs. personale când accesați sau interacționați cu website-ul nostru https://www.irenes-world.ro, și de unde obținem sau colectăm datele dvs.

Cuprins 
Rezumat
Detalii despre compania noastră 
Ce informații colectăm când vizitați website-ul nostru
Ce informații colectăm când ne contactați
•       Ce informații colectăm când interacționați cu website-ul nostru
Cum colectăm informații despre dvs. de la părți terțe
Dezvăluirea și utilizările adiționale ale datelor dvs.
Durata stocării datelor dvs.
Securizarea informațiilor dvs.
Drepturile dvs. asupra datelor personale 
Dreptul dvs. de a obiecta față de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri  
Date personale sensibile

Rezumat 

Aceasta secțiune rezumă modul în care obținem, stocăm și utilizăm datele dvs. Acest sumar are ca scop doar furnizarea unei imagini generale asupra politicii de confidențialitate. Secțiunea aceasta nu este o descriere completa și este necesară citirea capitolelor adiționale prezente în acest document pentru completări. 

Operatorul de date: 
Cum colectăm sau obținem informații despre dvs.: 
o Când furnizați datele respective (ex: prin contactarea noastră, plasarea unei comenzi pe site-ul nostru și iserați orice metode adiționale prin care colectați de obicei informații de la utilizatori, spre exemplu prin abonarea la un newsletter)
o Când accesași site-ul nostru, unele date sunt colectate prin intermediul cookie-urilor (și altor tehnologii similare).
Ce informații colectăm: [nume,] [ip,] [detalii contact,] [informații de plată precum detaliile cardului de credit/debit,] [informatii din cookie-uri,] [informaíi despre dispozitivul utilizat (spre exemplu tipul de dispozitiv si navigator web),] [informații despre modul în care utilizați website-ul nostru (ce pagini ați accesat)] [data/ora la care ați accesat website-ul nostru și pe ce ați dat click,] [locația geografică de la care ați accesat website-ul nostru (bazată pe adresa IP),] [numele companiei sau afacerii (dacă este aplicabil),] 
Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru]),pentru a ne îmbunătăți afacerea și site-ul web, [pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre, pentru a analiza utilizarea de către dvs. a site-ului nostru, iîn legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru:
funcționarea afacerii, furnizori, respectarea obligațiilor legale, respectarea oricărei obligații contractuale față de dvs.
Datele utilizatorilor sunt vândute către părți terțe? (în alte cazuri în afară de vânzarea sau cumpararea afacerii/companiei): NU.
Cât timp sunt stocate informatiile dvs.: nu mai mult decat este necesar, în funcție de obligațiile noastre legale (ex. pentru a menține arhive contabile), sau orice altă bază legală pentru folosirea informațiilor (ex: consimțământ, obligații contractuale, interese legitime)
Drepturile dvs. în legătură cu datele dvs. personale
o aveti dreptul de a accesa datele dvs. și a primi informații despre utilizarea acestora
o aveți dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor
o aveti dreptul de a cere ștergerea datelor 
o aveti dreptul de a restricționa utilizarea datelor 
o aveti dreptul de a primi datele într-un format portabil
o aveti dreptul de a vă opune prelucrarii datelor dvs.
o aveti dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs.
o [aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii semnificative cu privire la dvs. doar pe baza procesării automate a datelor dvs., inclusiv a profilării] 
o aveti dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere
Informații personale senzitive: noi nu intenționăm să colectăm ceea ce este denumit în mod obișnuit "date personale sensibile".


Detalii noastre

Operatorul de date cu privire la site-ul nostru este:
Puteti contacta operatorul de date scriind la:
Reprezentantul operatorului de date este:
Puteți contacta reprezentatul operatorul de date scriind la:
Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal pentru operatorul de date este:
Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal scriind la:
Ce informații colectăm când vizitați website-ul nostru
Colectăm și folosim informațiile de la vizitatorii site-ului web în conformitate cu această secțiune și cu secțiunea intitulată Dezvăluirea și utilizările suplimentare ale datelor dvs.
Informațiile pe care le colectăm atunci când ne contactați
Colectăm și utilizăm informațiile de la persoanele care ne contactează în conformitate cu această secțiune și cu secțiunea intitulată Dezvăluirea și utilizările suplimentare ale informațiilor dvs.

E-mail

Când trimiteți un mesaj la adresa de e-mail afișată pe site-ul nostru, colectăm adresa dvs. de e-mail și orice alte informații pe care le furnizați în acel e-mail (cum ar fi numele dvs., numărul dvs. de telefon și informațiile conținute în orice bloc de semnătură din e-mail).

Formular de contact

Când ne contactați utilizând formularul de contact, colectăm(nume, adresa e-mail, ip etc..). De asemenea, colectăm orice alte informații pe care ni le furnizați atunci când completați formularul de contact.

Telefon

Noi nu înregistrăm apelurile telefonice. 
Informațiile pe care le colectăm atunci când interacționați cu site-ul nostru
Colectăm și utilizăm datele de la persoane care interacționează cu anumite caracteristici ale website-ului nostru, în conformitate cu această secțiune și cu secțiunea intitulată Dezvăluire și utilizări suplimentare ale informațiilor dvs.


E-Newsletter

Înregistrarea pe site-ul nostru

Informațiile pe care le colectăm atunci când plasați o comandă (pe website-ul nostru)
Colectăm și utilizăm informațiile de la persoanele care efectuează o comandă pe site-ul nostru web în conformitate cu această secțiune și secțiunea intitulată Dezvăluirea și utilizările adiționale ale datelor dvs.

Informații colectate când plasați o comandă

Dacă nu furnizați aceste informații, nu veți putea să achiziționați bunuri sau servicii de la noi pe site-ul nostru sau să încheiați un contract cu noi.

Prelucrarea plății

După ce plasați o comandă pe website-ul nostru, va trebui să plătiți pentru bunurile sau serviciile pe care le-ați comandat. Pentru a procesa plata dvs., folosim [[un procesator de plată terț,]. Plata dvs. va fi procesată de [introduceți numele procesatorului de plată terț pe care îl utilizați].

Comunicări de marketing
Puteți renunța la primirea comunicărilor de marketing în legătură cu bunurile noastre și care sunt similare cu cele pe care le-ați achiziționat de la noi, prin bifarea unei casete pentru a renunța.
Vă vom trimite comunicări de marketing în legătură cu bunuri și servicii similare dacă nu renunțați la primirea acestora.

Informații colectate sau obținute de la terți
Această secțiune stabilește modul în care obținem sau colectăm informații despre dvs. prin intermediul terților.

Informații primite de la terți
De asemenea, este posibil ca terți cu care nu am avut niciun contact prealabil să ne ofere informații despre dvs.
Informațiile pe care le obținem de la terți vor fi, în general, numele dvs. și detaliile de contact, dar vor include orice informații suplimentare despre dvs. pe care ni le furnizează.

Dacă primim informații despre dvs. din greșeală
Dacă primim din greșeală informații despre dvs. de la o parte terță și/sau nu avem o bază legală pentru prelucrarea acestor informații, vom șterge informațiile dvs.

Dezvăluirea și utilizarea suplimentară a datelor dvs.
Această secțiune stabilește circumstanțele în care vom dezvălui datele dvs. unor părți terțe și orice alte scopuri suplimentare pentru care utilizăm datele dvs.

Dezvăluirea informațiilor dvs. furnizorilor de servicii
Utilizăm o serie de terți pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta să ne desfășurăm afacerea [și care procesează informațiile dvs. pentru noi în numele nostru].  Acestea includ următoarele: 
Furnizorii de servicii de telefonie, inclusiv [inserați numele furnizorului (furnizorilor) de telefonie pe care compania dvs. o utilizează]. Politica lor de confidențialitate este disponibilă aici: [inserați link-ul către politica de confidențialitate]
Furnizori de servicii de e-mail, inclusiv [inserați numele furnizorilor de servicii de e-mail pe care compania dvs. le utilizează]. Politica lor de confidențialitate este disponibilă aici: [inserați link-ul către politica de confidențialitate]
Furnizorii de servicii IT, inclusiv [inserați numele furnizorului (furnizorilor) IT pe care compania dvs. o utilizează]. Politica lor de confidențialitate este disponibilă aici: [inserați link-ul către politica de confidențialitate]
Dezvoltatori de site-uri web, inclusiv [inserați numele dezvoltatorilor web pe care compania dvs. le utilizează]. Politica lor de confidențialitate este disponibilă aici: [inserați link-ul către politica de confidențialitate]
Furnizorul (furnizorii) de servicii de găzduire web, inclusiv [inserați numele (numele) furnizorului (furnizorilor) de hosting pe care compania dvs. o utilizează]. Politica lor de confidențialitate este disponibilă aici: [inserați link-ul către politica de confidențialitate]
Informațiile dvs. vor fi partajate cu acești furnizori de servicii, acolo unde este necesar pentru a vă oferi serviciul pe care l-ați solicitat, indiferent dacă această solicitare este de accesare a site-ului nostru sau comandare bunuri și servicii de la noi.
Dezvăluirea informațiilor dvs. altor părți terțe 
Noi dezvăluim informațiile dvs. unor terțe părți în anumite circumstanțe, după cum se arată mai jos.
Furnizarea de informații unor terțe părți, cum ar fi Google Inc..Google colectează informații prin utilizarea noastră a Google Analytics pe website-ul nostru. Google utilizează aceste informații, inclusiv adresele IP și informațiile din cookie-uri, pentru mai multe scopuri, cum ar fi îmbunătățirea serviciului Google Analytics. Informațiile sunt partajate cu Google pe bază agregată și anonimă. Pentru a afla mai multe despre ce informații colectează Google, modul în care utilizează aceste informații și cum să controleze informațiile trimise la Google, consultați următoarea pagină: https://www.google.com/policies/privacy/partners/
 
Contabili
Partajăm informații cu contabilii noștri în scopuri fiscale. De exemplu, împărțim facturile pe care le emită și le primim la contabilii noștri în scopul completării declarațiilor fiscale și a conturilor noastre la sfârșitul anului.
Contabilii noștri sunt [introduceți numele contabililor]. Contabilii noștri se află în România.
Consultanti
Ocazional, obținem sfaturi de la consultanți, cum ar fi contabili,[consultanți financiari, avocați și profesioniști în relații publice. Vom partaja informațiile dvs. cu aceste părți terțe numai în cazul în care este necesar să le permitem acestor terțe părți să ne ofere consultanța relevantă.
Consilierii noștri sunt [inserați numele consilierilor]].Consultanții noștri se află în România.
Affiliati
Afiliații sunt persoanele sau entitățile cu care lucrăm pentru a promova afacerea noastră prin diverse mijloace, inclusiv prin publicitatea serviciilor noastre pe site-urile web, de exemplu. Afiliații vor partaja informații cu noi și vom dezvălui informații cu aceștia în cazul în care v-ați exprimat interesul față de produsele sau serviciile noastre.
Afiliații noștri sunt [[inserați numele companiilor]. Politica de confidențialitate este disponibilă aici: [inserați o legătură cu politica de confidențialitate]]
Parteneri de afaceri
Partenerii de afaceri sunt întreprinderile cu care lucrăm și care furnizează bunuri și servicii care sunt complementare propriei noastre sau care ne permit să furnizăm bunuri sau servicii pe care nu le putem oferi singure. Partajăm informații cu partenerii noștri de afaceri în cazul în care ați solicitat servicii pe care aceștia le furnizează fie independent, fie în legătură cu propriile noastre servicii.
Partenerii noștri de afaceri sunt [[inserați numele partenerilor de afaceri]. Politica de 
confidențialitate este disponibilă aici: [inserați link-ul către politica de confidențialitate]].

Asiguratori
Vom dezvălui informațiile dvs. asigurătorilor noștri în cazul în care este necesar să o facem, de exemplu în legătură cu o reclamație sau o eventuală cerere pe care o primim sau o facem sau în conformitate cu obligațiile noastre generale de dezvăluire conform contractului nostru de asigurare cu aceștia.
Asigurătorii noștri sunt [inserați numele asigurătorilor]]. Politica lor de confidențialitate este disponibilă aici: [inserați link-ul pentru politica de confidențialitate].
Dezvăluirea și utilizarea informațiilor dvs. din motive legale
Indicarea unor posibile acte criminale sau amenințări la adresa siguranței publice către o autoritate competentă
Dacă supectăm că a avut loc un comportament criminal sau potențial, vom avea nevoie, în anumite circumstanțe, să contactăm o autoritate competentă, cum ar fi poliția. Ar putea fi cazul, de exemplu, dacă bănuim că s-a comis o fraudă sau o infracțiune cibernetică sau dacă primim amenințări sau comunicări rău intenționate față de noi sau față de terți.
În general, va trebui doar să vă procesăm informațiile în acest scop, dacă ați fost implicați sau afectați de un astfel de incident într-un fel sau altul.

În legătură cu aplicarea sau aplicarea potențială a drepturilor noastre legale
Vom utiliza informațiile dvs. în legătură cu punerea în aplicare sau cu potențialul de aplicare a drepturilor noastre legale, inclusiv, de exemplu, schimbul de informații cu agențiile de colectare a datoriilor, dacă nu plătiți sumele datorate atunci când sunteți obligat contractual să faceți acest lucru. Drepturile noastre legale pot fi contractuale (în cazul în care am încheiat un contract cu dvs.) sau necontractuale (cum ar fi drepturile legale pe care le avem în temeiul dreptului de autor sau dreptului delictual).
În legătură cu un litigiu sau o procedură juridică sau potential juridică
Este posibil să fie necesar să utilizăm informațiile dvs. dacă suntem implicați într-o litigiu cu dvs. sau cu o parte terță, de exemplu, fie pentru a rezolva litigiul, fie ca parte a medierii, arbitrajului sau a unei hotărâri judecătorești sau a unui proces similar.
Pentru respectarea continuă a legilor, reglementărilor și altor cerințe legale
Vom utiliza și procesa informațiile dvs. pentru a respecta obligațiile legale la care suntem supuși. De exemplu, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. în baza unei hotărâri judecătorești sau a unei citații, dacă primim una.
Durata stocării datelor dvs.
Această secțiune stabilește cât timp ne păstrăm datele colectate. Am stabilit perioade de păstrare specifice acolo unde este posibil. În cazul în care acest lucru nu a fost posibil, am stabilit criteriile pe care le folosim pentru a determina perioada de retenție.

Perioade de retenție
Informații privind comenzile plasate: atunci când plasați o comandă pentru bunuri și servicii, păstrăm aceste informații timp de șase ani de la încheierea exercițiului financiar în care ați plasat comanda, în conformitate cu obligația noastră legală de a păstra înregistrări în scopuri fiscale.
Corespondență: atunci când faceți o cerere sau ne contactați din orice motiv, fie prin e-mail,  prin intermediul formularului nostru de contact sau telefonic, vom păstra informațiile dvs. atâta timp cât este necesar să răspundem pentru a rezolva cererea dvs. și pentru urmatoarele luni de zile,  după care vom șterge informațiile dvs.
E-Newsletter: păstrăm informațiile pe care le-ați folosit pentru a vă înscrie în e-nrewsletter-ul nostru atâta timp cât rămâneți abonat (cât timp nu vă dezabonați) sau dacă decidem să anulăm serviciul nostru de newslettere, oricare ar fi mai devreme.
Criterii pentru stabilirea perioadelor de păstrare
În orice alte circumstanțe, vă vom păstra informațiile doar atât timp cât vor fi necesare, luând în considerare următoarele:
         • scopul (scopurile) și utilizarea informațiilor dvs. atât în prezent, cât și în viitor (spre exemplu, dacă este necesar să continuăm stocarea acelor informații pentru a continua să ne îndeplinim obligațiile în baza unui contract cu dvs. sau să vă contactăm în viitor);
         • dacă avem o obligație legală de a continua prelucrarea informațiilor dvs. (cum ar fi orice obligații de păstrare a înregistrărilor impuse de legea sau reglementările relevante);
         • dacă avem orice temei legal pentru a continua prelucrarea informațiilor (cum ar fi consimțământul dvs.);
         • cât de valoroase sunt informațiile dvs. (atât acum cât și în viitor);
         • orice practici industriale convenite privind durata de păstrare a informațiilor;
         • nivelurile de risc, cost și responsabilitate implicate în continuarea deținerii informațiilor;
         • cât de greu este să ne asigurăm că informațiile pot fi actuale și exacte; și
         • orice circumstanțe înconjurătoare relevante (cum ar fi natura și statutul relației noastre cu dvs.).

Securizarea informațiilor dvs. 
Luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a vă asigura informațiile și pentru a le proteja împotriva utilizării neautorizate sau ilegale și a pierderii sau distrugerii accidentale, inclusiv:
          • partajarea și furnizarea accesului la datele dvs. în măsura minimă necesară, sub rezerva restricțiilor de confidențialitate, acolo unde este cazul și în mod anonim, ori de câte ori este posibil;
         • folosirea serverelor securizate pentru stocarea informațiilor; 
         • verificarea identității oricărei persoane care solicită accesul la informații înainte de a le acorda acces la informații;
         • [utilizarea standardului Secure Sockets Layer (SSL) pentru a cripta orice informație pe care ni le trimiteți prin intermediul oricăror formulare de pe site-ul nostru web și orice tranzacție de plată efectuată pe sau prin site-ul nostru;
transferăm datele dvs. doar prin intermediul unui sistem închis sau prin transferuri de date criptate; 
Transmiterea de informații către noi prin e-mail
Transmiterea informațiilor pe internet nu este în întregime sigură și dacă ne trimiteți informații prin intermediul internetului (prin e-mail, prin intermediul site-ului nostru sau prin orice alt mijloc), faceți acest lucru în întregime pe propriul risc.
Nu putem fi responsabili pentru niciun fel de cheltuieli, pierderi de profit, prejudicii ale reputației, daune, datorii sau orice altă formă de pierdere sau de prejudiciu suferită de dvs. ca rezultat al deciziei dvs. de a ne transmite informații prin astfel de mijloace. 

Drepturile dvs. asupra datelor personale
Sub rezerva anumitor restricții privind anumite drepturi, aveți următoarele drepturi în legătură cu datele dvs. pe care le puteți exercita prin transmiterea unui e-mail către [introduceți adresa de e-mail]]:
să solicitați acces la informațiile dvs. și informații referitoare la utilizarea și prelucrarea informațiilor dvs.;
să solicitați corectarea sau ștergerea datelor dvs.;
să solicitați limitarea utilizării datelor dvs.;
să primiti informațiile pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de un dispozitiv (de exemplu, un fișier CSV) și dreptul de a transfera informațiile respective unui alt controlor de date (inclusiv unui controlor de date terță parte);
să obiectați asupra procesării datelor dvs. în anumite scopuri (pentru mai multe informații, consultați secțiunea de mai jos intitulată "Dreptul dvs. de a obiecta față de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri"); și
să vă retrageți consimțământul pentru utilizarea datelor dvs. în orice moment în care ne bazăm pe consimțământul dvs. de a utiliza sau de a prelucra aceste informații. Vă rugăm să rețineți că, dacă vă retrageți consimțământul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizării și prelucrării datelor dvs. pe baza consimțământului dvs. înainte de momentul la care vă retrageți consimțământul.
dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată, inclusiv profilarea care produce efecte juridice asupra dvs. sau vă afectează semnificativ în mod similar.
În conformitate cu articolul 77 din Regulamentul general privind protecția datelor, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru de reședință, locul de muncă sau o presupusă încălcare a protecției generale a datelor

Regulament.
În acest scop, în Romania, autoritatea de supraveghere este: www.dataprotection.ro
Verificarea identității dvs. în cazul în care solicitați acces la informațiile dvs.
În cazul în care solicitați acces la informațiile dvs., suntem obligați prin lege să folosim toate măsurile rezonabile pentru a vă verifica identitatea înainte de a face acest lucru.
Aceste măsuri sunt concepute pentru a vă proteja informațiile și pentru a reduce riscul de fraudă de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informațiile dvs.
Cum vă verificăm identitatea
În cazul în care dispunem de informații adecvate despre dvs. în dosar, vom încerca să verificăm identitatea dvs. utilizând aceste informații.
Dacă nu este posibil să vă identificăm pe baza acestor informații sau dacă nu avem informații suficiente despre dvs., este posibil să solicităm copii sau certificate ale unor documente pentru a vă putea verifica identitatea înainte de a vă putea oferi accesul datele dvs.
Vom putea confirma informațiile exacte de care avem nevoie pentru a vă verifica identitatea în circumstanțele dvs. specifice dacă și când faceți o astfel de solicitare.

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați operatorul de date.

Când ne contactați prin telefon, colectăm numărul dvs. de telefon și orice informații pe care ni le furnizați în timpul conversației cu noi.

Atunci când vă înscrieți la newsletter-ul nostru (pe site-ul nostru) sau alegeți să primiți știri, oferte de la noi prin introducânducerea  numeluiși adresei de e-mail și făcând clic pe un buton intitulat „Abonați-vă” sau bifând o căsuță la checkout indicând faptul că dorește să primească e-newsletter-ul dvs., colectăm numele și adresa de e-mail. 

Când vă înregistrați și creați un cont pe site-ul nostru, colectăm următoarele informații: nume, adresa de e-mail, adresa IP și orice alte informații pe care ni le furnizați atunci când completați formularul de înregistrare.

Când plasați o comandă pentru bunuri sau servicii pe website-ul nostru, colectăm numele dvs., [adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, numele companiei (dacă este cazul).

La checkout veți avea opțiunea de a primi comunicări de marketing de la noi.

In general noi nu primim informații despre dvs. de la terți.