IRENE’S WORLD – Your home, your playground

Irene’s World este rezultatul unui drum pe parcursul căruia dorinţa de a evolua şi de a deveni mereu mai buni ca ieri ne-a motivat constant, cu fiecare decizie nouă pe care am luat-o.

Totul a pornit de la pasiunea pentru design interior şi de la o provocare pe care noi am dorit să o lansăm către noi înşine: aceea de a ne pune zi de zi creativitate la încercare. Credem cu tărie că o simplă schimbare poate avea un impact considerabil, nu doar în viaţa de zi cu zi, ci şi în spaţiile pe care le decorăm. Din acest motiv, vrem să inspirăm oameni şi să le fim parteneri în călătoria spre descoperirea design-ului perfect pentru ei.

Am crescut de la intermediari la oameni care transformă complet case, iar Irene’s World însumează întocmai toţi paşii pe care i-am făcut până în ziua de azi, toată munca depusă, entuziasmul şi obiectivele care ne-au motivat să ne autodepăşim. Vrem să facem din casă, acasă.


Ce facem:


Vă punem la dispoziţie o gamă impresionantă de produse şi o întreagă echipă de profesionişti, persoane energice şi mai ales talentate, pentru a vă ghida şi ajuta în procesul de amenajare. Noi înţelegem că fiecare om cu care interacţionăm are nevoi specifice, bugete şi o viziune mai mult sau mai puţin clară a ceea ce îşi doreşte. Privim fiecare spaţiu ca fiind unul personalizat, corelat în mod direct cu produse de calitate şi concepte unice de design interior, care să se plieze perfect pe stilul vostru de viaţă şi pe preferinţe individuale.

Dorinţa noastră este de a transforma fiecare loc asupra căruia avem o intervenţie cât de mică într-un spaţiu la fel de special precum cei care îi trec pragul. Vrem să vă oferim o experienţă unică de cumpărare, concretizată atât prin felul în care vă veţi simţi în raport cu noi, dar mai ales prin produsele şi serviciile pe care vi le punem la dispoziţie.


Produsele destinate amenajărilor interioare fac parte din gama de:


  • Gresie, faianţă, parchet;
  • Uşi şi ferestre;
  • Mobilier;
  • Corpuri de iluminat;
  • Covoare;
  • Şeminee;
  • Accesorii şi decoraţiuni;
  • Sistem de casă inteligentă.


Vă oferim următoarele servicii:


  • Consultanţă – ascultăm şi propunem soluţii;
  • Implementare concept – planificăm, identificăm elementele esenţiale pentru spaţiul ales, iar la final dezvoltăm un proiect de design.


Misiune:Misiunea noastră este aceea de a vă oferi produse de calitate, integrate într-un concept unic de design, precum şi servicii profesionale pentru ca spaţiul pe care îl amenajaţi să fie în deplină concordanţă cu dorinţele şi preferinţele voastre.


Valori:


Integritate – Comunicarea, sinceritatea şi profesionalismul sunt cei trei piloni pe care ne bazăm atât în interiorul companiei, cât şi în exterior.

Claritate – Dialogul cu voi, clienţii noştri, este vital. Dorim să ne asigurăm că v-am înţeles nevoile şi avem cea mai bună soluţie pentru voi, vă oferim în permanenţă răspuns la întrebările pe care le aveţi, să vă prezentăm oferte clare şi concise. Acelaşi lucru se aplică şi în relaţia cu partenerii noştri, pentru a fi convinşi că fiecare ştie exact ce are de făcut pentru ca voi să nu rămâneţi nemulţumiţi.

Devotament – Ne dorim ca angajamentul pe care ni-l luăm faţă de voi, colegi şi parteneri să fie unul real şi să constituie baza unei relaţii pe termen lung.

Ce va urma? Ne dorim extinderea în proporţii cât mai mari pe teritoriul României, motiv pentru care, în curând, vom implementa sistemul de franciză. Dacă v-am atras atenţia, trimiteţi-ne un mail şi comunicaţi-ne dorinţa voastră!