• Cum cumpar?

Pentru a achizitiona produsul/produsele dorite, puteti folosi una din urmatoarele modalitati:

Comanda online, prin intermediul cosului de cumparaturi.

Pasul 1: Adaugati produsul/produsele in cosul de cumparaturi prin intermediul butonului ’’adauga in cos’’, doar dupa ce v-ati asigurat ca toate datele (cantitatea, culoarea etc.) sunt corecte.

Pasul 2: In sectiunea ’’Finalizare comanda’’, aveti posibilitatea sa faceti acest lucru prin inregistrarea unui cont, doar ca vizitator sau, in situatia in care ati mai comandat si aveti deja un cont, prin introducerea e-mail-ului si al parolei cu care v-ati inregistrat.

Daca alegeti sa va creati un cont, veti putea cumpara mai rapid, veti fi la curent cu statusul comenzii si veti putea avea, in viitor, acces la comenzile anterioare.

Pasul 3: Introduceti datele personale, specificati adresa unde doriti sa fie livrate produsele, precum si metoda de plata si de livrare.

Pasul 4: Confirmati comanda.

Pasul 5: Dupa vizualizarea comenzii, unul din consultantii nostri va vor contacta pentru a va informa cu privire la disponibilitatea produsului, dupa care va fi intocmit contractul de vanzare-cumparare, care va va fi trimis pe e-mail.

Pasul 6: Pentru finalizarea comenzii, clientii trebuie sa achite un avans de 50% din valoarea produselor comandate.

Produsul va fi livrat in aproximativ 15 zile LUCRATOARE de la finalizarea comenzii. Exista, desigur, si anumite exceptii (produsul nu este pe stoc, dar va fi disponibil curand, de exemplu), dar in aceste cazuri clientii nostri sunt intotdeauna anuntati de situatie.La sediul nostru.

Va asteptam si la sediul nostru, unde puteti vedea, compara, alege si cumpara diverse produse. Aici veti fi intampinati de consultantii nostri, care va stau la dispozitie cu orice fel de informatii si sfaturi pentru ca dumneavoastra sa faceti cea mai buna alegere. De mentionat este faptul ca, chiar daca ne gasiti si in magazin, natura noastra este de shop online, motiv pentru care veti gasi in showroom doar o mica parte din gama larga de produse pe care o oferim. Daca decideti sa cumparati un produs pe care il avem, il primiti pe loc, daca nu, plasam impreuna comanda.E-mail: office@irenes-world.ro


Puteti sa trimiteti o comanda pe adresa office@irenes-world.ro. Avem rugamintea ca in e-mail sa specificati:

- Numele produsului, codul, comentarii referitoare la culoare, dimensiune etc.

- Datele dumneavoastra de contact (Nume, prenume, telefon, adresa).

In cazul in care nu sunteti contactati de catre noi in decurs de 24 de ore de la plasarea comenzii, contactati-ne telefonic.Telefonic: 0731 323 295; 0731 323 296.Modalitati de plata

Produsele comandate se vor achita prin urmatoarele forme de plata:

- Plata numerar la sediul nostru;

- Plata cu card bancar in locatia noastra prin intermediul terminalului POS;

- Plata prin ramburs la destinatie;

- Plata prin transfer bancar/ internet banking;

- Plata in rate


Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).


Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!